Varför Active Apparel?

Marknaden av sportkläder upplevs idag som ägd av några få stora aktörer, vi upplever att det dessutom ger ett litet designutbud. Det är ofta många mellanhänder och kläderna som ska märkas med er egen design är ofta märkta med ett annat varumärke på fler ställen.
Det här kan vi ändra på, vi har inga mellanhänder och vi skapar era kläder med ert märke, med kvalité och god passform.

Vi har fokuserat på produktionsprocessen, kapat mellanhänder och prioriterat materialval och leverantörer samt skapat ett komplett team inom företaget med erfarenhet, kunskap och spetskompetens. Det viktigast av allt, vi delar alla visionen att göra bra saker både för kunder, personal och miljö.
Genom att köpa våra sportkläder kommer ni redan från början att få personlig service, miljövänligt och certifierade material med hög kvalitét och till ett mer fördelaktigt pris än vad som finns på marknaden idag.

 

Hur tänker vi då göra det?

 

Vi producerar plaggen först efter er order och med noga utvalt miljövänliga material, närproduktion i egen fabrik, flerårigt specialutbildade och professionella sömmerskor tar vi fram unikt designade sportkläder och enkelt och snabbt kan ta hänsyn till trender och önskemål på marknaden idag eller ge er möjligheten till kompletterande beställning av samma design så länge ni önskar.

1- Ni kontaktar oss med era behov eller önskemål om vilka plagg och aktiviteter ni utövar, önskad leveranstid, färger etc.

2- Vi bestämmer tillsammans om vi ska träffas för att testa plagg eller skicka ett design och prisförslag

3- Efter eventuella ändringar skickar vi ett korrektur för ert godkännande och ni återkopplar storlekar och vektoriserade logos

4- Efter godkännande levererar vi er order inom normalt 4-6 veckor.

5- Uppföljning av mottagen leverans och samarbete gör vi sedan kontinuerligt.

Ps, samarbetar vi bra och effektivt har vi alla möjligheter att nå vår vision med marknadens attraktivaste helhetskoncept till gagn för er som aktiva team, föreningar och företag!

Välkommen att testa oss!

 

Teamet bakom Active Apparel