Gymnastik

Gymnastik kräver fokus och engagemang för att kunna prestera. Vi har lagt ner mycket tid på att kombinera och hitta de bästa materialen med passformen för att gymnasterna ska känna sig bekväma och rörliga.

Oavsett om ni ska träna, tävla eller ha ett event så tar vi fram specialdesignade kollektioner med era färger och loggor. Har ni ännu ingen egen design så hjälper vi er att ta fram en.

Vi har flera typer av overaller som t.ex defileringsoverall, dräkter, linnen och tights allt för att ge er förening ett komplett sortiment från en och samma leverantör. På våra plagg finns inget annat märke än just ert eget, helt unikt för er.

Tänk även på att ni kan komplettera er valda design och material så länge ni önskar och vi diskuterar fram samarbetsformerna ihop med er.

Vi har stor erfarenhet och fokus på allt inom gymnastik i företaget för att ni ska känna er trygga att samarbeta och utveckla er nya kollektion eller enskilda plagg ihop med oss!

Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram er alldeles egna eller befintliga design.

Vi har längtat efter en möjlighet att samla behoven vi har i vår förening till ett och samma bolag. Nu känns det som att vi hittat det vi letat efter. Hoppas på långt samarbete framöver.

Elin Berglund

Mälarögymnasterna